bicikLbezpedala.hr - Biciklizam s nama počinje

MAMA I BEBA test o biciklima bez pedala

mamaibeba2014

U časopisu MAMA i BEBA rujan 2014, testirali su se razni bicikli, 6 modela drvenih i metalnih konstrukcija. Tri su osobe vršile testiranje. Radost je bila velika kada smo ugledali naš model bicikla bez pedala, medju odabranim modelima!

Vrednovanja su bila slijedeća:

mama Sandra: Ovaj bicikl mi je vrlo zanimljiv. Jednostavan je, lagan, čvrst, pristupačne cijene. Dobro je što se sjedalo i upravljač mogu podešavati po potrebi. Gume na kotačima su izrađene od umjetne pjene, pa se ne mogu probušiti. To je stvarno super.

mama Marija: Domokos bicikl bez pedala mi je jako sladak. Izbor boja je velik, a boje su žarke i izražene. Veliki plus je što se sjedalo i upravljač mogu podešavati prema visini djeteta, a težina bicikla je samo 2,5 kg.

mama Suzana: Lagani metalni bicikl bez pedala, s gumama od umjetne pjene, te sjedalom i upravljačem koji se mogu podešavati. Vjerujem da će kupce privući jednostavnim linijama dizajna i šarolikom ponudom boja za djevojčice i za dječake. U kombinaciji sa cijenom od 299,00 kn ovaj bicikl smatram izuzetnom prihvatljivim.

Mama&Beba: Biciklić je kvalitetne izrade, težine 2,5 kg , lake metalne konstrukcije. Preporučuje se za uporabu već od druge godine djeteta. Ne samo što je kvalitetan već je i vrlo dekorativan sa svojim dodacima – natpisima u obliku dječjih imena, kacige u boji, zvončića, raznih štitnika u boji. Sjedalo i upravljač bicikla se mogu podešavati po potrebi. Gume na kotačima su izrađene od umjetne pjene tako da se ne mogu probušiti.

Zahvaljujemo na pozitivnom vrednovanju i sigurni smo da ćete i vi biti zadovoljni s našim biciklom bez pedala!

Napišite i vi vaše mišljenje!

0 Komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*